Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

OKNA

Okna Element so plod večletnih izkušenj ter nadgrajevanja znanj in tehnologije proizvodnje PVC stavbnega pohištva. Pod lastno blagovno znamko in v lastnem proizvodnem obratu so izdelana PVC okna, ki odgovarjajo najvišjim Evropskim standardom in smernicam. Poleg PVC oken, naš prodajni program obsega tudi ALU okna, oba sistema pa je možno kombinirati tudi v večje zasteklitve in sisteme strukturnih fasad.

PVC okna

Pvc okna so izdelana iz visoko kvalitetnih okenskih profilov nemškega proizvajalca Rehau. V ponudbi so trije različni sistemi, ki odgovarjajo različnim zahtevam objekta. Sistemi omogočajo neomejene možnosti oblikovanja, barvnih odtenkov in kombinacij odpiranja. Vsa okna so opremljena s kvalitetnim varnostnim okovjem najboljših evropskih proizvajalcev.

ALU okna

Schüco predstavlja sinonim kvalitete aluminijastega stavbnega pohištva. Vsestranska uporabnost, elegantne linije in možnost kombinacije z različnimi ALU sistemi, so prednosti s katerimi se ponašajo ALU okna. Sistem SI (Super Insolation) je nadgrajen s termo izolacijskim modulom, kar izboljša karakteristike toplotne učinkovitosti okna.

Panoramske stene

Elegantne linije, velike steklene površine in svetli prostori so bistvene lastnosti sodobnih objektov. Prav tem zahtevam odgovarja široka paleta sistemov panoramskih sten Element. Vsi sistemi so izdelani iz kvalitetnih okenskih profilov Rehau in opremljeni z okenskim okovjem ter sistemi vodil najboljših evropskih proizvajalcev.

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se