• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

DODATKI ZA GARAŽNA VRATA

Pogoni garažnih vrat

Si želite, da bi se vaša garažna vrata vedno odprla hitro, udobno in varno z ročnim oddajnikom iz avtomobila. Z udobnim in hitrim pogonom SupraMatic, cenovno ugodnim pogonom ProMatic ter pogonom ProMatic z akumulatorjem, ki je namenjen za garaže brez električnega priključka, je to povsem izvedljivo.

Kot nadgradnja pogonov, vam je na voljo različna mobilna in stacionarna oprema vrhunske kakovosti, za vse vgradne situacije. Od mikro ročnega oddajnika, kodnega tipkala in čitalnika prstnih odtisov, do specialnih rešitev kot je akumulator za odpiranje v sili.

Hörmann garažna vrata lahko upravljate samo z enim ročnim oddajnikom. Z dodatnim sprejemnikom lahko s pritiskom na tipko svojega ročnega oddajnika sprožite še druge funkcije, na primer vključite in izključite dvoriščno razsvetljavo.

Daljinski sprejemniki (oddajniki)

Na oddajniku sta 2 funkcijski tipki, za dvig in spust vrat. Vključuje obesek za ključe, tako da ga imate vedno pri roki. Delovanje je udobno in varno s pomočjo dvosmerne radijsko vodene tehnike. Odlikuje ga tudi certificirana varnost s stabilnim, na motnjeneobčutljivim dosegom.

Barvo oddajnika lahko izbirate pri vseh garažnih vratih Hörmann z motornim pogonom. Na voljo vam je v 7 barvah (črna, bela, zelena, lila, rumena, rdeča, oranžna) in 6 imitacijah (srebrna, karbon, svetel koreninski les, svetel les, temen les, temen koreninski les).

Akumulatorski pogon

Akumulatorski pogon omogoča odpiranje vrat tudi takrat, kadar v bližini ni električne energije in priključka. Udobje upravljanja garažnih vrat s pogonom lahko koristite do 40 dni, ne da bi medtem morali akumulator ponovno napolniti

Akumulator enostavno kot pri mobilnih telefonih priključite v omrežno vtičnico, s pomočjo dobavljenega polnilca. Preko noči se akumulator popolnoma napolni in vaš pogon bo znova deloval.