• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata predstavljajo idealno rešitev v primerih, ko različne ovire (luči, cevi ali podobne konstrukcije) na stropu garaže onemogočajo montažo sekcijskih dvižnih vrat. Oblika garažne odprtine pri rolo vratih ne igra nobene vloge, lahko je pravokotna, poševne oblike ali pa s segmentnim ali polkrožnim lokom.

Rolo garažna vrata

Kompaktna, elegantna, varna in cenovno ugodna vrata. Odlična izbira za novogradnje, adaptacije in industrijske objekte. Sistem je zasnovan tako, da zavzame čim manj prostora. Zgornja omarica, kamor se navija plašč, se lahko montira v prostor ali zunaj prostora.

Opremljena so z najnovejšo tehnologijo varnostnih senzorjev in pogona, tako da je njihovo
upravljanje udobno in preprosto. Pogon je mogoč le preko elektromotorja, ki pa omogoča ročni dvig vrat ob morebitnem izpadu električne energije.

Navojna garažna vrata RollMatic

Rolo garažna vrata RollMatic se pomikajo in ustavijo izredno lahko in tiho, kar ščiti garažna vrata. Notranje tipkalo in osvetlitev garaže sta že vgrajena v ohišju krmiljenja.

Gladka površina omogoča enostavno čiščenje. Visokokakovosten premaz na zunanji in notranji strani vrat zagotavlja dolgotrajno obstojnost barv in odpornost proti vremenskim vplivom.

Rolo rešetke

Rolo rešetke so zelo kompaktne in trdne. Lahko se uporabljajo v zasebne namene ali za industrijsko uporabo.

Izdelane so iz ekstrudiranega srebrno-eloksiranega aluminija. ALU-profili so med seboj spojeni s posebnim sistemom tečajev, so zanesljivi, varni in imajo dolgo življenjsko dobo.


Pogon je mogoč le na elektromotor, z vgrajenim varnostnim sistemom. In možnostjo ročnega dviga ob izpadu elektrike. Sistem delovanja in montaže je enak sistemu ALU-garažnih rolo vrat.