• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

SCHÜCO FW 50+ SI in FW 60+ SI

Inovativna ALU steklena fasada Schüco FW 50 + in FW 60 + s tehnologijo SI (Super Insulation), je korak v novo generacijo termično izolativnih aluminijastih fasadnih sistemov.

Varčevanje z energijo

Tehnologija izdelave fasadnih ALU profilov z vmesnim termičnim členom, omogoča gradnjo aluminijastih steklenih fasad z nizkimi vrednostmi toplotne prehodnosti. Poleg občutnega zmanjšanja toplotnih izgub, se prednost izrazi tudi v funkcionalnosti fasade, saj je uporabna tako za industrijske kot tudi za moderne bivalne objekte. Vmesni termo člen ločuje notranji in zunanji del konstrukcije s fasade, kar poleg uhajanja toplote preprečuje tudi kondenzacijo nosilnih delov in rošenje stekla.

Neomejene možnosti oblikovanja

Samonosilna, toplotno izolirana konstrukcija iz ALU stebrov in prečk z raznovrstnimi oblikovnimi možnostmi in širokim izborom zunanjih pokrivnih profilov. Tehnično dovršen sistem konstrukcije, ponuja tudi namenske kanale za električno napeljavo ter sistemske komponente za protivlomne in protistrelne izvedbe.

Sistem steklene fasade je združljiv z vsemi Schüco okenskimi (ADS) in vratnimi (AWS) sistemi. To nam omogoča vgrajevanje poljubnih okenskih in vratnih odprtin kjerkoli v fasadi, pri čemer je videz fasade povsem enoten.

Eleganten videz

Sistem ALU steklene fasade je na notranji in zunanji strani zgrajen iz ALU profilne konstrukcije elegantnega videza, ki jo lahko barvamo ali eloksiramo v katerokoli barvo po standardni lestvici. Za zasteklitev se največkrat uporabijo refleksna stekla ali barvana stekla, ki še dodatno poživijo videz fasade.