• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

Mnenja strank

Preberite izjave naših zadovolnjih strank :

Spoštovani,

Živimo v svetu, kjer so graje in reklamacije vsakodnevna dejanja, ter pohvala redkost.

Jaz vam danes pišem z namenom, da iz srca pohvalim celotno ekipo podjetja Element d.o.o. ( Sebastijana Vreže in brez izjeme, vse tri monterje na objektu ) s katerimi smo sodelovali pro zamenjavi oken stanovanja. Izredno sem hvaležna za vašo prijaznost, ustrežljivost, korektnost in odlično poslovno sodelovanje od same priprave ponudbe, obiska, izmer in svetovanja na objektu, izdelave in ne nazadnje strokovne montaže oken.

Upam le lahko, da bom imela takšne prijetne izkušnje tudi pri vseh nadalnjih izvajalcih pri prenovi maminega stanovanja.

Z vsem spoštovanjem vam želim uspešno poslovno pot.

Vesna,  Radeče

Bili smo zelo zadovoljni. Vse je potekalo tako kot smo se dogovorili. Kvaliteta zelo dobra. Sosedje hodijo spraševati kdo nam je izdelal okna in vrata.

Lojze, Novigrad

Spoštovani!

Danes sta vaša monterja zamenjala kletno okno. Sta odlična, vse pohvale za njun odnos, način dela, komunikacijo in hitrost. Vse pohvale, da imate tako dobre zaposlene.

Lep pozdrav,

Jelena iz Radovljice

Danes zjutraj sem  bil zelo zadovoljen z  vašim serviserjem. Priden, natančen, vztrajen, strokoven… Če bom na vratih in oknih še kdaj rabil kakšen servis, bi želel, da spet kar njega pošljete…

Tone, Kranj

Zelo prijazno osebje, zelo kvalitetna okna in vrata. Zelo zadovoljni.

Aleš, Prevalje

Zelo zadovoljna z rezultatom vašega dela in produkti.

Mateja, Kranj

Pohvala vaši izvedbi pri montaži oken in vrat ter seveda dobavi in vsem ostalem.

Petra, Ig

Rad bi se vam zahvalil za korekten odnos in za razumevanje.
Na začetku predvsem hvala komercialistom in službi za nabavo, razumeli ste vse moje želje in pripravili korektno ponudbo, ki mi je bila finančno sprejemljiva. Hvala tudi za hitro odzivnost in vsa prijazna pojasnila. Vidi se, da se stranki posvetite in se zanjo potrudite. To zelo cenim.
Na koncu pa bi se rad zahvalil še vodji monterjev, ki je izvedbo del izpeljal tako, kakor se od odgovornih ljudi pričakuje. Dela so bila opravljena v dogovorjenem roku in  izkoriščen dan dopusta moje partnerke ni šel v prazno. Dokazali ste, da s profesionalnim in strokovnim odnosom prispevate k dobremu imenu podjetja.

Vladimir, Kranj

Z dobavo in montažo vaših proizvodov sem zadovoljen zato upam, da bomo v prihodnje še naprej sodelovali.

Franci, Maribor

Radi bi se zahvalili za dobro opravljeno delo. Celotna ekipa je bila odlična.

Skupnost lastnikov večstanovanjskega objekta, Kranj

Z okni sem zelo zadovoljna, stroški ogrevanja minimalni, sredi mesta se ob zaprtih oknih prometa skoraj ne sliši.

Nuša, Kranj