• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

PVC OKNA

Privoščite si najboljše

Uporaba samo najboljših materialov, tehnološko dovršena proizvodnja po meri naročnika, preizkušena kakovost, potrjena s strani neodvisnih inštitutov ZAG ter IFT Rosenheim in še bi lahko naštevali prednosti oken Element.

Povsem preprosto čiščenje

Okna Element se ponašajo s tehnologijo površinske obdelave High Definition Finishing (HDF), kar daje vašim oknom vsak dan videz, kot bi bila nova. Zelo dodelana formula zapre površino in zagotavlja neprimerljivo briljantnost. Vaša okna ne bodo ostala samo dalj časa lepa in čista, tudi čistiti jih bo lažje.

Popolna svoboda pri oblikovanju

Pravokotna oblika ni edina oblika za okna. Vaša okna so lahko tudi posebnih oblik; zaokrožena, poševna, okrogla, več-kotna. Stilski elementi, letve ali kreativna delitev oken zagotavljajo dodatne poudarke. S PVC okni ste tako popolnoma neomejeni pri načrtovanju energetske sanacije objekta ali novogradnje.

Neomejena kreativnost

Vaš objekt lahko dobi dodaten pečat ob pravi izbiri barve stavbnega pohištva. Okna Element so vam na voljo v številnih barvnih odtenkih in lesnih dekorjih. Ponudbo dodatno dopolnjuje program PVC/ALU, ki s sistemom aluminijaste maske na zunanji strani omogoča barvanje vaših oken v katerokoli barvo po lestvici RAL. Dodatno smo ponudbo razširili z barvanjem aluminijastih mask v dekor barve, kar združuje odlično toplotno izolacijo, visoko obstojnost in pristen videz lesa.

Popolna varnost

Ob kombinaciji s kvalitetnimi sistemi okenskega okovja in vodil, vam okna Element zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Okna so serijsko opremljena z varnostnimi pololivami (kljukami) Hoppe Secustic.