• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

PVC okna - GENEO ELITE

Hightech energetska učinkovitost

Pri novogradnjah kakor tudi sanacijah starejših zgradb je odločilno varčevanje z energijo in njeno optimalno izkoriščanje. Sistemi proizvedeni iz GENEO profilov pri tem odločilno pomagajo.

Sistem okenskih profilov GENEO je enkratna inovacija, usmerjena v prihodnost. Profil s svojimi tehnološkimi prednostmi in široko možnostjo uporabe povsem postavlja v ozadje obstoječe okenske sisteme. Sistem je prvi in edini na trgu v celoti popolnoma ojačan, njegova sredica je izdelana iz steklenih vlaken, po patentirani formuli RAU-FIPRO.

Neprekosljiva toplotna izolativnost

GENEO je energetsko najboljši sistem okenskega profila, ki je na trgu trenutno dosegljiv za globino vgradnje 86mm. Z GENEO profili lahko realizirate energetsko najbolj učinkovita okna v svojem razredu. Zagotavljajo udobje, ki ste si ga vedno želeli. Enkratna stabilnost profila omogoča vitek sistem profila in s tem velike steklene površine. S tem boste dosegli še dodatno izkoriščanje sončne energije.

Uživajte maksimalen mir in s tem največje možno udobje za večjo kakovost življenja

Sistemi izdelani iz profilov GENEO se dosegajo protihrupne zaščite razreda 5, ki jih do danes ni bilo mogoče doseči brez jeklene ojačitve. Izvrstne lastnosti toplotne izolacije ostajajo pri tem nespremenjene.

Dobro opremljeni proti poskusom vloma

Tudi tukaj inovativna konstrukcija profila GENEO in edinstvena zmes RAU-FIPRO nudit največ. Okna iz GENEO profilov so tako stabilna, da so prestala preskuse protivlomne zaščite razreda WK2 tudi brez vloženega jekla. Z ustreznimi dodatnimi ukrepi se brez

Prosta pot kreativnosti

RAU-FIPRO ima izvrstne lastnosti pri oblikovanju. Z njim lahko tako prvič uresničite v celoti ojačana okna iz ukrivljenih elementov.

Sistemi s kaširano folijo so dobavljivi v številnih barvah in lesnih dekorjih. Zunanja stran profila je tudi v tem primeru popolnoma obstojna na vpliv okolja in sončne svetlobe ter je enostavna za čiščenje

TEHNIČNI PODATKI

  • Sestava sistema: 6 komorni sistem 86 mm, sredica s steklenimi vlakni RAU-FIPRO
  • Tesnjenje: 3-trajno elastična tesnila
  • Protihrupna zaščita: do SSK 5
  • Protivlomna zaščita: do WK 3DIN V EN V 1627
  • Toplotna izolativnost profila: do Uf1,3 W/m2K
  • Toplotna izolativnost okna: do Uw 0,7 W/m2K
  • Zrakotesnost: 4 (EN 12207)
  • Vodotesnost: 9A (EN 12208)

Galerija slik