• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

O podjetju

Podjetje ELEMENT PVC okna in vrata d.o.o. svojo dejavnost razvija vse od leta 2002, ko je ustanovitelj in lastnik Tomaž Krničar, v Srednji vasi pri Goričah pričel z dejavnostjo izdelave in montaže stavbnega pohištva, kot samostojni podjetnik. Sledil je stalen razvoj in leta 2009 je bilo ustanovljeno podjetje Element pvc okna in vrata d.o.o.. Sedež podjetja je ostal na istem naslovu, proizvodnja pa se je razširila z večjo proizvodnjo enoto in postopno avtomatizacijo proizvodnih procesov. V letu 2013 je podjetje v Kranju odprlo večji razstavni salon, istega leta pa je bila registrirana in tako tudi uradno zaščitena blagovna znamka ELEMENT. Podjetje je danes eno pomembnejših slovenskih izdelovalcev stavbnega pohištva s strukturo trga 60% v Sloveniji in 40% v tujini (Nemčija, Avstrija, Italija, Švica).

 

Podjetje že vse od začetka sodeluje z nemškim dobaviteljem PVC okenskih in vratnih profilov REHAU. REHAU je vodilni svetovni predelovalec umetnih mas, ki v svojih razvojnih centrih stalno razvija in dopolnjuje PVC okenske sisteme ter na trg uvaja tehnološke inovacije in patente, kot je denimo tehnologija strukture materialov RAU-FIPRO. V letu 2011 je podjetje ELEMENT sledilo tržnim zahtevam in svojo proizvodnjo dopolnilo še z izdelki iz aluminija. Pri dobaviteljih ALU okenskih in vratnih profilov se podjetje zanaša na podjetji SCHÜCO in FINAL. Vsi sistemi vrat so opremljeni s kvalitetnim okovjem Gretsch Unitas (GU), pri sistemih oken pa se zanašamo na domačo blagovno znamko Arx iz priznanega slovenskega podjetja Kovinoplastika Lož. Uporabnikovo zadovoljstvo dopolnjujejo visoko kvalitetni sistemi kljuk, ročajev in pololiv proizvajalca Hoppe.

 

Podjetje ELEMENT stremi k izvrstni kvaliteti, hitremu dobavnemu roku, strokovnosti in natančnosti. Svojim kupcem venomer skuša ponuditi najboljšo kvaliteto za najboljšo ceno. Proizvodnji program obsega izdelavo PVC in ALU oken, vrat, avtomatskih vrat, zimskih vrtov, nadstreškov in steklenih fasad. V prodajnem programu je tudi celotni dopolnilni program: senčila, komarniki, okenske police, dvižna garažna vrata, varnostna vhodna vrata za stanovanja in lesena notranja vrata. Podjetje se spopade tudi z najtežjimi izzivi na trgu stavbnega pohištva in je stalno v iskanju in zasledovanju inovacij. Za zadovoljevanje potreb trga se nenehno izboljšuje tako strojna oprema, kot tudi usposobljenost zaposlenih. Proizvodnja podjetja je opremljena s CNC stroji (razrez profilov, varjenje profilov, čiščenje spojev), kar poleg ustreznega sistema nadzora kakovosti, zagotavlja uspešen nastop na trgu.
Podjetje se lahko pohvali s pristnim pristopom in prilagodljivostjo strankam.

 

Vizija in cilji podjetja za prihodnost so jasno zastavljeni in v skladu z našim sloganom: »Okna in vrata svetovne kvalitete, proizvedena v Sloveniji«.

 

Podjetje Element, Okna in vrata d.o.o.

Sedež podjetja - proizvodnja

ELEMENT PVC okna in vrata d.o.o.

Srednja vas – Goriče 9, 4204 Golnik

 

Tel.: 00386 (0)4 25 65 409
GSM: 00386 (0)41 73 09 90
Email: info@element-okna.si

Delovni čas

ponedeljek - petek: 9:00 – 17:00
sobota: po predhodnem dogovoru

Osebna izkaznica

Naziv podjetja: ELEMENT PVC OKNA IN VRATA, izdelava stavbnega pohištva in gradbene storitve, d.o.o.
Skrajšan naziv: ELEMENT PVC OKNA IN VRATA d.o.o.
Sedež podjetja: Srednja vas – Goriče 9, 4204 Golnik


Davčna številka:
SI28850912
Davčni zavezanec:
DA
Matična številka: 3562131000
Transakcijski račun: SKB banka Kranj d.d. SI56 0313 8100 0697 089
E-pošta: info@element-okna.si
Spletna stran: www.element-okna.si


Dejavnost:
izdelava stavbnega pohištva in gradbene storitve
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)
Vpis v sodni register: registrirano pri Okrožnem sodišču v Kranju. 10.06.2009
Osnovni kapital: 7.500 €


Zastopnik družbe:
Tomaž Krničar, direktor

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
https://www.element-okna.si/podjetje#sigProId67deb55e39