• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

PLISE SENČILA

Plise senčila vam poleg senčenja omogočajo tudi dekoracijo vašega doma. Primerna so tako za stanovanjske prostore, senčenje pisarn in industrijskih objektov. Uporabimo jih lahko za senčenje različnih površin; velika okna, majhna okna, strešna okna, stropna okna, okna nepravilnih oblik in zimski vrtovi.

Aluminijasti profili in drobni kovinski delci so iz nerjavečih materialov. Najlonska vrvica je v sredini ojačana z jedrom, kar omogoča večjo trdnost. Plastični elementi so narejeni iz plastike, kateri je primešano steklo, da se ob večjih obremenitvah ne obrabi.

Plise senčila za strešna in stropna okna ter zimske vrtove so dopolnjena z jeklenimi pletenicami in močnejšimi profili, kar preprečuje povešanje senčila.

PLISE TKANINE

Tkanine plisejev so izdelane iz 100% poliestra, barvane z obstojnimi barvili in obogatene z raznimi premazi (proti prahu, za UV-obstojnost, izolacijski premaz…). Robovi tkanine so termično obdelani, kar preprečuje trganje.

UPRAVLJANJE SENČIL

Krmiljenje je omogočeno na več različnih načinov: ročno, vrvica, verižica, vzmet, palica, motor. Plise senčila so primerna za senčenje različnih površin, od tega kakšne oblike je plise za posamezno površino, pa je odvisno kateri tip krmiljenja lahko uporabimo.

Galerija slik