• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

NADOKENSKI ALU SISTEM

Nadokenski sistemi rolet se vgrajujejo na notranjo stran prostora, neposredno nad okno. Takšni sistemi se uporabljajo ob renovacijah, ko je tudi trenutni roletni sistem vgrajen na podoben način. Nadokenske sisteme lahko uporabimo tudi pri novogradnjah, ko ni možna izvedba s podometnimi roletami (objekti brez fasadne izolacije v primorskem svetu), naročnik pa ne želi vidnih roletnih kaset.

Velikost roletne kasete je različna, odvisna od vgradne višine. Pritrditev na okenski okvir je dopolnjena s posebno lepilno tehniko, ki daje dodatno statiko rolete ter ščiti pred hrupom in uhajanjem toplote.

Roletni plašč

Lamele roletnega plašča so izdelane iz aluminija in polnjene z izolacijsko peno. V standardni kolekciji so številni barvni odtenki in lesni dekorji.

Integriran komarniški sistem

Sistem nadokenske rolete je možno nadgraditi z rolo komarnikom, ki je vgrajen v osnovno roletno kaseto. Komarnik teče na notranji strani dvojnega vodila, med oknom in roleto. Ob spuščenem komarniku lahko uporabnik nemoteno upravlja z roleto. Mrežica komarnika je iz trajno obstojnega materiala in omogoča dobro prepustnost svetlobe.

Upravljanje senčil

Lahko je ročno ali avtomatizirano (elektromotor, programska ura, sončni senzorji).

Galerija slik