• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

PREDOKENSKI VIDNI 45° ALU SISTEM

Ta sistem je odlična rešitev za menjavo dotrajanih ali dodatno vgrajevanje roletnih sistemov na že dokončane objekte. Sistem se pritrdi na okenski okvir, v določenih primerih lahko tudi na fasado ali pred-pripravljeno podkonstrukcijo. Roletna omarica pri soft ALU sistemu je vidna, po obliki je lahko polokrogla ali okrogla. Obe obliki sta dobavljivi v dveh izvedbah:

  • iz valjanega aluminija; debelina omarice 0,8 mm,
  • iz ekstrudiranega aluminija; debelina omarice 2 mm.

Omarica, vodila in vodilna lamela so aluminijasti ter prašno barvani. Standardne barve so bela, bež, srebrna in čokoladno rjava. Ob doplačilu lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL.

Roletni plašč

Lamele roletnega plašča so izdelane iz aluminija in polnjene z izolacijsko peno. V standardni kolekciji so številni barvni odtenki in lesni dekorji.

Integriran komarniški sistem

Sistem predokenske podometne rolete je možno nadgraditi z rolo komarnikom, ki je vgrajen v osnovno roletno kaseto. Komarnik teče na notranji strani dvojnega vodila, med oknom in roleto. Ob spuščenem komarniku lahko uporabnik nemoteno upravlja z roleto. Mrežica komarnika je iz trajno obstojnega materiala in omogoča dobro prepustnost svetlobe.

Upravljanje senčil

Lahko je ročno ali avtomatizirano (elektromotor, programska ura, sončni senzorji).