• Brezplačna telefonska številka: 080 34 30

ZUNANJE ŽALUZIJE - KLASIK KRPAN SISTEM

Zunanje žaluzije so primerne za senčenje manjših zasebnih objektov in tudi večjih industrijskih površin. So dober toplotni izolator, saj preprečujejo segrevanje stekla in omogočajo cirkulacijo zraka med steklom in žaluzijo. Z njimi preprosto uravnavamo količino svetlobe v prostoru, hkrati pa nam ne zastirajo pogleda iz prostora.

Vsa vodila po katerih se spuščajo lamele in vodilna lamela so lahko v standardnih barvah: bela, čokoladno rjava, antracit, srebrna 9006 ali grafitna 9007. Ob doplačilu lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL.

Zgornja pokrivna maska je pri klasičnih žaluzijah lahko vidna v standardnih barvah: bela, srebrna, čokoladno rjava. Ob doplačilu lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL.

Za novogradnje je dobavljiva podometna maska, katero lahko pokrijemo s končnim ometom (fasado).

ZUNANJE ŽALUZIJE S KOMARNIKOM

Zunanjo žaluzijo lahko nadgradimo tudi s komarnikom, ki se vgradi pod žaluzijo. S tem se globina vgrajene žaluzije poveča na 150 mm.

LAMELE ZUNANJIH ŽALUZIJ

C IN T LAMELE

So tehnološko enostavnejše lamele. Izdelane so iz aluminija in so trajno obstojne proti rjavenju. Na voljo so v različnih barvah in velikostih.

Z IN S LAMELE

Za razliko od prejšnjih so te najbolj izpopolnjene med zunanjimi žaluzijami Krpan. Izdelane so v obliki črke Z oziroma S, na spodnji strani pa so opremljene z gumijastim tesnilom. Tesnilo omogoča boljše tesnjenje žaluzij in manjše prepuščanje sončne svetlobe (v zaprtem položaju).

UPRAVLJANJE SENČIL

Lahko je ročno preko mono-komandne palice ali avtomatizirano (elektromotor, programska ura, sončni senzorji).

Galerija slik